Την Τρίτη, 27/02/2024, η ομάδα Προσανατολισμού Επιστημών Υγείας της Β’ Τάξης του 5ου ΓΕΛ Καρδίτσας επισκέφτηκε το τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Τους μαθητές/τριες υποδέχτηκαν οι καθηγητές της Σχολής, με υπεύθυνο τον αναπληρωτή καθηγητή, κ. Ιωάννη Γιαβάση, και τους ξενάγησαν στα εργαστήρια επεξεργασίας και συντήρησης τροφίμων, στο εργαστήριο ποιότητας τροφίμων (ζωικής και φυτικής προέλευσης) καθώς και στο εργαστήριο ποιότητας τροφίμων και ενόργανης αναλυτικής χημείας.

Παράλληλα, τους ενημέρωσαν για τα επαγγελματικά δικαιώματα των αποφοίτων της Σχολής, για τα ερευνητικά έργα στα οποία συμμετέχουν καθώς και για τα βραβεία και τις διακρίσεις που έχουν λάβει.

Visited 20 times, 1 visit(s) today